Benefiet’18

Schermafbeelding 2018-02-17 om 11.49.11

Vrijdag 13 april 2018 is het zover en mogen wij een Benefietconcert geven in De Oase Drachten! Een gezellige avond waarop we bekende popnummers, Hits van Nederlandse bodem en de bekendste liedjes uit ons repertoire spelen! Er is ruimte voor een hapje en drankje, dus neem je portemonnee mee 🙂

Doel van de avond: dat zijn wij zelf! Het zit namelijk zo dat wij als christelijke jongerenband tot op heden nooit veel geld hebben gevraagd voor onze optredens, maar nu we een zelfstandige band zijn geworden en onze bekendheid toeneemt zijn we toe aan de volgende stap. Een van de belangrijkste dingen hierbij is de aanschaf van een nieuwe (verplaatsbare) geluidsinstallatie. We zijn al een eind op weg, maar hebben simpelweg nog niet voldoende geld. Met het benefietconcert hopen we dus zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat we eind april een nieuwe geluidsinstallatie kunnen aanschaffen.

Doneren kan door consumpties (drankjes) te kopen tijdens het concert, contant geld te doneren of een bedrag (minimaal 5 euro) over te maken naar rekeningnummer NL43RABO0326684514 t.n.v. Awakened met de beschrijving DONATIE BENEFIET. De avond zelf is gratis toegankelijk.

Heb jij zin in een gezellige avond vol muziek? En wil jij ons (financieel) steunen? Kom dan vrijdag 13 april naar De Oase Drachten en neem je vrienden, familie en kennissen mee! De inloop is vanaf 19.30 uur en het concert start om 20.00 uur.

Hier de info op een rij:

Benefietconcert Awakened
Datum: vrijdag 13 april 2018
Tijd: inloop 19.30 uur | start 20.00 uur
Locatie: De Oase, Drachten
Doel: nieuwe geluidsinstallatie Awakened
Muziekgenre: Pop, Nederlandstalig, Opwekking

 

Schermafbeelding 2018-02-17 om 11.55.07

Mogelijkheden: Wilt u ons financieel steunen met uw bedrijf? Dat kan! We bieden namelijk verschillende mogelijkheden op gebied van sponsoring, zo kunt u de gehele avond sponsoren of bepaalde liedjes sponsoren. Uw bedrijf zal dan getoond worden op onze dia’s tijdens het benefietconcert. Voor mogelijkheden, mail naar bandawakened@gmail.com of bel ons (0611961314.) We kijken uit naar uw reactie!